RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

RsHun élő support

Az oldallal kapcsolatos hibák, észrevételek megosztása moderátorokkal és adminokkal.
Post Reply
RsHun Bot
Posts: 5
Joined: 2012.09.10. 20:58

RsHun élő support

Post by RsHun Bot » 2014.05.15. 18:57

Mint észrevehettétek, nemrégiben hozzáadtunk egy élő chat felületet az oldalhoz. Ez a kis ablak arra használandó, hogy akinek bármi problémája van, és minél előbb segítségre van szüksége, az itt megteheti.
Ez úgy működik, hogy egy külön privát chat-be belépsz Anonymusként, felteszel ott egy kérdést, és amelyik operátor éppen elérhető, az csatlakozik az általad kezdeményezett beszélgetésbe, és élőben tudsz vele kommunikálni, megoldva ezzel az esetleges problémáidat. Az itt feltehető kérdések lehetnek mind fórumot és játékot érintő problémák is. A "felmásztam a szomszéd fájára, de letörtem egy vastag ágat, és betörtem vele véletlenül egy ablakot! Most mit csináljak?" típusú kérdésekkel ha lehet, hanyagoljátok. :)

A jelenlegi operátorok száma meglehetősen csekély, így a folyamatos "support" még nem megoldott. Ilyenkor ott lesz még ez a felület, viszont kérdést nem tudsz feltenni. Amennyiben ez a kis chat ablak is zavaró, megtehetjük azt is, hogy amennyiben nincs elérhető operátor, ez a felület eltűnik, viszont az első pár napban szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy a lehetőség adott.

Nem számítunk özönvízszerű kérdés mennyiségre, viszont szeretnénk megoldani, hogy ha nem is 24/7, de egy nap legtöbb órájában elérhető legyen ez a funkció. Amennyiben van vállalkozó szellemű egyén, aki segédkezne ilyesmiben (küldetések, fórum problémák, skilles tippek, karakter biztonságának segítése, stb), az küldjön egy privát üzenetet nekem a következő linkre kattintva: KATT.
A jelentkezésben szükségem lesz egy Chat-ben használt névre, nem kell feltétlenül az RS-ben használt nickedet hozni. Ezek után még kell egy E-mail cím is, és kész.

Viszont hogy lássuk nem csak egy teljesen ismeretlen ember jelentkezne erre a célra, még kikötünk egy csekély minimumot, ami nem más, mint 30 hozzászólás ezen a fórumon. Mindenki jelentkezhet, nem kell Wiki szerkesztőnek / moderátornak / klántagnak lenned ehhez.

Ami még véletlenül kimaradt, hogy felvételed során egy oldalra bejelentkezve kell várnod a beérkező kérdéseket. Onnan kilépve nem kapsz több kérdést, amíg vissza nem lépsz. Amennyiben csak pár perc szünet kell, manuálisan is ki tudod majd kapcsolni a státuszodat, és kedved szerint vissza.

Észrevételeket várunk ezzel kapcsolatban, hogy mennyire zavaró, hol nem lehet zavaró, mit lehetne még ezzel csinálni.

füpé

Post Reply