RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

Poll 9

OSRS legújabb hírei
Post Reply
User avatar
Dof
Posts: 278
Joined: 2012.09.15. 09:37

Poll 9

Post by Dof » 2013.09.04. 22:39

Úgy éreztem jobb ha szabad fordítást alkalmazok, főleg se időm, se kedvem nem volt, hogy szóról szóra lefordítsak most mindent. Ha bármi elírással találkoztok, vagy valamit nem értetek mert nem jól írtam le akkor nyugodtak írjátok le és megpróbálom orvosolni. Ez okból az angol szöveget meghagytam így láthatjátok hogy is szól a kérdés eredetileg. A kérdésekre vagy igennel vagy nemmel lehet szavazni az OS oldalán. A szavazást Szeptember 9-én fogják lezárni. Csak azok az újítások kerülnek majd be a játékba melyeknek megvan a 75%-os támogatásuk.

Hogy hol is lehet szavazni?
Az OS főoldalán (http://oldschool.runescape.com/oldschool_index), a bal felső oldalon, az Old School Pollsra kattintva lehet ezt megtenni. Miután bejelentkeztél már tudsz is szavazni. Figyelj arra, hogy tényleg a hivatalos oldal legyen ahova bejelentkezel. Nem ismerem a többi böngészőt de a firefoxnál ha azt látod ami a képen van akkor biztos, hogy a hivatalos oldalon jársz.

Image

The capacity of your bank will be increased by 24 slots (3 rows).
A bankod 24 hellyel bővül (3 sor).

A Search button will be added to the bank screen, allowing you to filter the displayed items.
A bankba bekerül a keresés opció, így könnyebben megtalálod a dolgaidat.

The bank will remember how many items you withdraw or deposit when you use 'Withdraw-X' or 'Deposit-X', and will offer this number as an extra 'Withdraw' or 'Deposit' option on each item.
Ha egy megadott mennyiséget kiveszel vagy hozzáadsz a bankodhoz egy bizonyos tárgyból a 'Withdraw-X' vagy a 'Deposit-X' opcióval akkor azt megjegyzi a bankod.

A Deposit-All button will be added to the bank screen for attempting to deposit all the items from your inventory.
Ha az inventoryd teljes tartalmát egyszerre akarod betenni a bankodba akkor a Deposit-All opcióval ezt megteheted.

A Deposit-All button will be added to the bank screen for attempting to deposit all the items that you have equipped.
Ha a viselt dolgaidat egyszerre akarod betenni a bankodba akkor a Deposit-All opcióval ezt megteheted.

After you've killed another player in a single-way combat zone in the Wilderness, you will be protected from other players' attacks for 10 seconds. You will not be permitted to log out during this time. This protection will apply only to the player who got the loot, not to any other players who helped with the kill.
Ha megöltél egy embert (valamint ha a zsákmány is a tied) akkor 10 másodpercig védve leszel mások támadásaitól. Ez idő alatt nem tudsz kilépni.

Makeover merchants such as Thessalia will be given a right-click option to access their makeover options more conveniently.
Azoknál az npcknél akiknél a karaktered kinézetét tudod alakítani (pl. Thessalia) kapnak egy jobb klikk opciót mellyel gyorsabban eltudod érni a beállításokat.

Image

The God Wars Dungeon (GWD) will be released as described in the developer blog.
God Wars Dungeon (GWD) bekerül a játékba.

If the GWD is released, the four bosses and their bodyguards will broadcast messages to all players in their rooms to state what items have been dropped, and to whom.
Mikor GWD először bejött még nem volt lootshare rendszer így a játékosoknak meg kellett bízniuk egymásban és így osztották el a zsákmányt. Utána jött a trade korlátozás így született meg a lootshare rendszer mely segített elosztani a zsákmányt a csapatok között. Nos mivel OS-ben nincs ilyen így marad a régi módszer, de hogy ne tudják átverni egymást az emberek ezért jöttek elő ezzel az ötlettel mely szerint ha a 4 boss vagy a testőrei meghalnak akkor a teremben lévő összes játékos értesítést kap, hogy mi a zsákmány és azt ki kapta meg.

Image

If the GWD is released, the boss room doors will be entrances only, and the altars will have a 'Teleport' option to let you exit.
Innentől jönnek a 'ha' kérdések. Ezek csak akkor jönnek be a játékba ha magát a GWD-t is megszavazzák. Mivel régebben úgy volt, hogy a terem ajtaján ki és be lehetett lépni és ez csak később lett frissítve ezért itt is el kell dönteni hogy melyik verzióval kerüljön be a GWD. Legyenek-e egy irányúak a termek ajtaja? Ez által az altarok Teleport funkcióval lesznek ellátva mellyel kilehet jutni a teremből. Természetesen saját teleportal is ellehet hagyni a termet.

If the GWD is released, spiritual warriors, rangers and mages should be assigned as Slayer targets very frequently for the first month after launch, and then reduced to a normal rate.

Ha GWD bejön, az első hónapban legyenek-e gyakoribbak a spiritual slayer taskok? Egy hónap után ez lecsökken a normális értékre.

Image

If the GWD is released, when the four bosses drop stacks of herbs, they should do so in banknote form.
Ha GWD bejön, a 4 boss a herbeket noted formában dobják-e?

If the GWD is released, the Armadyl godsword's special attack will cost 60% of your power.
Ha GWD bejön, az AGS special attackja 60%-ot vegyen-e le az 50% helyett?

If the GWD is released, spiritual mages will drop a shard of dragon material that is used to upgrade rune boots into dragon boots, instead of dropping the dragon boots directly.
Ha GWD bejön, a spiritual magek egy bizonyos 'shard of dragon materialt' dobjanak-e? Ezzel lehetne a rune bootsot dragon bootsá fejleszteni, ahelyett hogy alapból a dragon bootsot dobná. Ennek az lenne az értelme, hogy ez által a rune boots nem veszít az értékéből. Ugyan úgy lenne rá kereslet, hisz csak ezekből lehetne dragon bootsot készíteni.


Image

If the GWD is released, a new degradeable item called Amulet of the Damned would be dropped by the Zamorak boss, with stats equivalent to an amulet of glory. If worn alongside a full Barrows set, this amulet would absorb a fraction of combat damage from any hitsplat over 15 hitpoints. See the dev blog for full details.[/b]
Ha GWD bejön, egy új amulett kerülne be Amulet of the Danmend néven melyet a Zamorak boss adna. Az ereje az amulet of gloryval lenne egyenlő. Viszont ha egy teljes barrows settel viseled akkor elnyel egy bizonyos mennyiséget rád ért támadásokból (az első 15 damaget, majd a maradék damage 20%-át) mikor a barrows set hatása aktív. Ez az amulett ugyan úgy roncsolódik mint a barrows tárgyak, viszont ezt nem lehet javítani.

If the GWD is released, a magic weapon similar in behaviour to the Staff of Light would be dropped by the Zamorak boss. See the dev blog for full details.
Ha GWD bejön, egy új magic fegyvert lehet megszerezni Zamorak bosstól.

Pár információ a fegyverről:
75 Attack szint és 75 Magic szint kell a viseléséhez.
A speciális támadása megfelezi a rád ért ütéseket egy percig. 100%-ot vesz le a special barból és Protect from Meleevel együtt használható.
1:8 az esélye, hogy megtartja a rúnát ahelyett, hogy a spell után elhasználná.
A Slayer Dart spell használható ezzel a bottal.
Stab attack bonus +55, slash attack bonus + 70, magic attack bonus + 17, slash defence +3, crush defence +3, magic defence +17, melee strength bonus +72.

Image

If the GWD is released, an Armadyl crossbow would be dropped by the Saradomin boss. See the dev blog for full details.
Ha GWD bejön, egy új ranged fegyvert (Armadyl crossbow) lehet megszerezni a Saradomin bosstól.

Pár információ a fegyverről:
70 Ranged szint kell a viseléséhez.
Range attack bonus +100, prayer bonus +1.
Olyan gyors mint a runite crossbow.
1-el messzibb lő mint a runite crossbow.
Armadyl tárgyként lesz számon tartva.

Valamint az Avansiek nem noted formában fogják az adamant bart dobni. Erről nincs szavazás, ez így fog a játékba kerülni ha bejön GWD.
If people aren't laughing at your goals, your goals are too small. - Kai Greene

Post Reply