RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

2015 előretekintő

OSRS legújabb hírei
Post Reply
User avatar
Kisszuperman
Posts: 1670
Joined: 2012.09.06. 22:54

2015 előretekintő

Post by Kisszuperman » 2015.01.03. 21:13

Content

Már az év elejétől kezdve belevetjük magunkat a munkába, hiszen Január elején jön az új Snake boss. Lehetőséged lesz megismerni egy új területet, és harcolhatsz az eddigi legnehezebb solo Boss-al OSRS történetében. A jutalmak között szerepel egy újfajta poison.

Karácsony után a fórumon gyűjtöttük az észrevételeiteket és az ötleteiteket a Trading post kapcsán, és megannyi szavazást írunk majd ki Januárban, hogy ezek közül melyik is kerüljön be.

Februárra az eddigi legnagyobb frissítést tervezzük, ami nem más, mint az achievement diary. Nem szeretünk félkész munkát beadni, így nem csak látszata lesz, hanem egyből 10 Diary fog rátok várni!

Márciusra tervezzük a Resizable mód behozatalát. Technikailag ez számunkra elég nehéz feladat, de korántsem lehetetlen. Lehet, hogy utunk során még akadályokba ütközünk, ami miatt késhet a project, de bízunk abban, hogy Márciusra sikerül megcsinálni.

Mindezek mellett valamikor az év elején lesz még egy kisebb Slayer skill update is. Több jutalmat kaphatsz a Slayer pontjaidért, a Slayer mastereknek a taskjai egy kicsit kiegyensúlyozottabb lesz, stb.

Évközben egyre többet fogsz hallani Zeah-ról, ami egy új kontinens. Ezt a területet olyan érzéssel fogod felfedezni, mint amikor legelőször beléptél RuneScape-be, és nem tudtad, hogy most mi van. Lesz ott minden: nagy városok, többszemélyes bossok, és egy új PvP aréna.

Végezetül, később még lesz egy szavazás is az új képességgel kapcsolatban, de ez is csak egy szavazás lesz a sok közül. :)

Community

Old School természetesen nem csak a frissítésekről szól, hiszen ha nincs közösség, akkor oda az egész. Ezért szeretnénk valamivel kedveskedni Nektek a második születésnapunkon, és az ünnepi eventekről sem feledkezünk meg... no meg ki tudja, hogy április elsején mi fog történni.

Megnézzük azokat a lehetőségeket is, hogy több játékos Streamelje az Old School játékát, illetve több videót csináljon, hiszen főleg ezek azok a dolgok, amelyek felelevenítették a régi játékosokkal eme mókás és régi játéknak a hangulatát.

Lesz még valami más is, hiszen jutalmakat kaphatnak a játékosok, amennyiben közösségi életet élnek, és részt vesznek a mókában. Be szeretnénk hozni egy új tárgyat, a "community token"-t, amit gyűjtögetni kell, amit aztán be lehet váltani különböző cosmetic tárgyakra.

Advertising & F2P

Nemrég ért véget a legutóbbi F2P próbaidőszak, és biztos szeretnének tudni, hogy akkor most mi is lesz F2P OldSchool-al. Viszont ezt még mi sem tudjuk egyelőre. Rendelkezésünkre áll mindaz az információ, aminek segítségével meg tudjuk hozni a döntést, de ezt komolyan át kell gondolnunk, és az eltart egy jó ideig. Amint meghozzuk a döntést, arról tudni fogtok.

De amíg erre vártok, az új karaktereknek, vagy azok a karakterek, amelyek nem léptek be Old School-ba legalább 90 napig, 2 hétnyi idejük maradt játszani F2P szerveren.

Mi a helyzet akkor Old School-al?

2014 a kérdések megválaszolásának éve volt. Ezen kérdések közé főleg a Grand Exchange, a botok, és persze az F2P státusz tartozott.

A legtöbb kérdést meg is válaszoltuk, hiszen a Trading post behozatalával, és a kis javításokkal olyasmit kaphattatok, amely megfelel nektek. Ugyanez vonatkozik F2P-re is, és remélhetőleg már elég infónk van egy végleges döntéshez.

Különböző stratégiák alkalmazásával, mint pl.: a "bot világok", a player watch fejlesztésével, és Mod Weath csapatunkban való tevékenységével lecsökkentettük a játébkan található botok létszámát 70%-kal.

A hatalmas botírtás ellenére a játékosok száma egyre csak nő, ami reményeink szerint tovább nő a 2015-ös évre vonatkozó marketing stratégiánknak köszönhetően. Ez 2014-ben 15%-os növekedés volt, voltak időszakok, amikor 115.000 játékos lépett be egy nap alatt. Ez a százalék remélhetőleg a 2015-ös évben is megmarad, vagy tovább növekszik, így egy sikeres évet zárhatunk 2015-ben is!

Hivatalos Facebook közösségi oldal
https://www.facebook.com/HungarianRuneScapeCommunity/

Magyarország a nem hivatalos nyertese a 2014.12.21.-én megtartott V4-ek harcának. Köszönet mindenkinek, aki ott volt. o7


Post Reply