RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

01.28 + 02.05 - Lootshare, PoF és egyéb változtatások

RuneScape aktuális hírei, változtatások, egyebek.
Post Reply
User avatar
Kisszuperman
Posts: 1673
Joined: 2012.09.06. 22:54

01.28 + 02.05 - Lootshare, PoF és egyéb változtatások

Post by Kisszuperman » 2019.02.06. 19:39

Január 28 - Lootshare és egyéb változtatásokLootshare az a bizonyos rendszer, amit az egyik friends chat-be belépést követően lehet bekapcsolni. Hatása, hogy a kapott értékeket a rendszer szétosztja a friends chat-en tartózkodók között (feltéve aki bekapcsolta). Régen ehhez a Friends chat tulajdonosának hozzá kellett adnia minden részt vevőt a barát listájához. A 28.-ai frissítés során viszont ez már nem kell, az "anyone" opciót kiválasztva mindenki használhatja ezt az opciót.

Image


Stone Spirits
Biztos sokat hallottatok már erről a tárgyról, Mining & Smithing átdolgozás során hallottunk róla rengeteget. Ez a tárgy hivatott helyettesíteni minden követ (ore-t) amit a szörnyekből és boss-okból valaha kaptunk azáltal, hogy aki ezt használja, dupla mennyiségű követ kap bányászás során. A következő változtatásokat eszközölték, hiszen egyes kövek értéke rendesen lecsökkent, és nem feltétlenül arányos a kapott érték a beleölt idővel.

Queen Black Dragon
Rune stone spirit -> Orichalcite / Drakolith Stone Spirits
Adamant / Coal Stone Spirits -> Luminite / Runite Stone Spirits

God Wars Dungeon 2
Runite Stone Spirits -> Necrite / Phasmatite Stone Spirits
Coal Stone Spirits -> Luminite Stone Spirits

Solak
Runite Stone Spirits -> Banite / Light Animica Stone Spirits

Nex
Coal Stone Spirits -> Luminite Stone Spirits


Egyéb változtatások
 • A Sign of the porter bányászat során a metal bank-ba teleportálja a bányászott köveket, nem pedig a bankba (amennyiben a metal bank-ba lehet teleportálni azt az adott követ).
 • Ascension kulcsokat mostantól 300-asával lehet vásárolni, a régi 100 helyett (4 óránként).
 • A Drakan's Medallion-t a Congealed blood-dal "túl lehet tölteni", a régi 10 töltés helyett már maximum 25.000 lehetséges.
 • A Grace of the Elves tárgyban mostantól ki/be lehet kapcsolni a porter hatását.

Február 5 - Player-owned farm változtatások

"Farmhands"
Ezek olyan NPC-k a saját kis farmodon, akik különböző tevékenységgel próbálják segíteni a mindennapjaidat. 3 fajta NPC-t különböztetünk meg:

Babysitter
Ez a fajta Farmhand megakadályozza, hogy a kis elkerített részen tartózkodó állatok átlépjék a serdülő kort. Amennyiben nem fizetted ki őket, egyszerűen csak megszerzik maguknak a jussukat, és onnantól máris ki vannak fizetve. Ezek után az állatok megmaradnak fiatalon amíg a Babysitter-t el nem bocsátod.

Amennyiben egy újat szeretnél felbérelni a régi helyett, először tedd azt meg, és csak utána bocsájtsd el a régit. Vannak babysitter-ek mind a 3 nagyságú ólhoz. Áruk 2 bab (beans) / használat kicsi ólakhoz, 5/használat közepeshez és 10/használat nagy ólakhoz. Maximum 2-t tudsz felbérelni minden fajtából.

Collector
Amint az ól tele van, ezek az NPC-k minden újszülött állatkát begyűjtenek. Maximum 30 állatot tudnak maguknál tartani 3 fajból, tehát maximum 90 állat.

Amint felbéreltél egyet, beszélj vele, hogy meggyőződj róla, hogy tényleg elkezdte a munkáját. Minden egyes alkalommal elkéri az árát, amennyiben begyűjt 1 állatot.

Trapper
Ezek az NPC-k a világot járva különböző, véletlenszerű állatkával töltik meg a farmodat. Minden nem-csillogó (non-shiny, egy ritka verzió) állatkából szerezhetnek egyet útjuk során, kivéve Araxyte pókokat. Royal dragon-t képesek szerezni, viszont nagyon kicsi erre az esély.

Vadászatonként 100 babot kér el.


Istállók
Ide kerülnek azok az állatkáid, amelyeket már megvizsgáltál. Amennyiben megvetted a tervrajzokat, és sikeresen felépítetted egyet, akár 15 állatot tárolhatsz itt. Noha ez a szám 30-ra növelhető.

Baby Shakes
Ha a farmodon már egy kicsit túl sok olyan állat van, amelyeket nincs túl sok kedved gondozni (te gonosz!), akkor Baby Shakes ezeket az állatokat átveszi az alap értékük 10%-áért, attól függetlenül, hogy milyen idős, milyen fajta vagy milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Egyéb változtatások
 • A Blacksmith outfit kesztyűje mostantól Smelting gauntlets-ként is használható.
 • A Red/Crystal sandstone-t bányászva mostantól mindig maximumon marad a stamina-d.
 • Granny Potterington-tól meg lehet vásárolni azt a kis segítséget, ami megmutatja, hogy az állatok milyen státuszban vannak (betegek, lehet e tőlük begyűjteni valamit, stb. kép alul)
Image

Hivatalos Facebook közösségi oldal
https://www.facebook.com/HungarianRuneScapeCommunity/

Magyarország a nem hivatalos nyertese a 2014.12.21.-én megtartott V4-ek harcának. Köszönet mindenkinek, aki ott volt. o7


Post Reply