RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

Patch hét - MTX közlemény

RuneScape aktuális hírei, változtatások, egyebek.
Post Reply
User avatar
Kisszuperman
Posts: 1670
Joined: 2012.09.06. 22:54

Patch hét - MTX közlemény

Post by Kisszuperman » 2017.10.23. 19:01

PvM
A kis pókok eltűnnek, amint Araxxi elpusztul.
A Barrows testvéreknek mostantól nem lesz jobb klikk opciója, amennyiben őket más idézett meg.
A Gravity Field-re Vorago-nál mostantól könnyebben tudsz rákattintani.
A Max Guild boss portált frissítettük, így az összes opciót egy oldalon mutat.
'Set arrival' opciót adtunk hozzá a legtöbb boss-hoz a Max Guild boss portálnál.
Egy új, 'Don't ask me again' (ne kérdezd újra) opciót is hozzáadtunk. Ez a biztonsági kérdést hivatott kiiktatni, amikor a boss portált egy másik bosshoz irányítasz.
A Surge és ez Escape ability-t global cooldown idején is lehet használni (tehát amikor eredetileg semmit sem tudsz, mert minden cooldown-on van egy ability használat után mondjuk), csak úgy mint a Bladed dive.

Skilling
A Fishing spot-ok Menaphos VIP területén mostantól csak a nyugati oldalon jelennek meg, illetve közelebb is lesznek egymáshoz.
Egy Fish Flingers halász érkezett Menaphos VIP területére.
A skillcape-k boost és activate opcióit felcserélődik, amennyiben behúzod őket az Action bar-ra.


Egyéb
Egy jobb klikk opcióval ki lehet választani, hogy hova is szeretnél teleoprtálni a Fairy ring-ekkel anélkül, hogy először Zanaris-ba teleportálnál.
Egy 'Check Progress' opciót adtunk hozzá a Menaphos-ban található soul obelisk-ekhez (megmondja mennyi van még a limitig).
A Varrock teleport mostantól egy kicsit közelebb dob a Staff bolthoz, illetve a Lumbridge teleport egy kicsit közelebb rak le a Combat Academy-hez.
A következő tárgyaknak mostantól mindig lesz lootbeam-je: Ghost hunter felszerelés, Ancient emblem, Perfect chitin, Camel journal, Magister journal, Adamant dragon journal, Attuned crystal seeds.

Egyéb
A sirályok dobnak tollakat Port Sarim kikötőben... :scream: <- Mióta vannak ilyen smiley-k? EZ TÖK JÓ :joy:
A Strange és Golden rock-ok mostantól kiírják, hogy melyik skill-hez tartoznak.
Miscellania kastélyban a legtöbb ajtó mostantól nyitva van.
A Toktz-ket-xil (obby shield) mostantól ismét a régi kinézetével kápráztat el mindenkit.
Az arcane capacitor nyaklánc mostantól nem szükséges a Borrowed power varázslathoz, helyette 3 Astral rune kell. A beállított varázslatot bank területeken lehet újra beállítani.


MTX
MTX vagy Microtransactions Jagex egyik fő bevételi forrása, de aki nem követi a fórumot/Reddit-et/bármi mást és egy kavics alatt él, az nem tudja, hogy az utobbi időben "kicsit" megnövekedett azon Treasure Hunter promóciók száma, ami hatalmas XP-vel kecsegtet (és persze nem garantáltan, ami meg a másik gond). Az elmúlt 2-3 hétben másról sem szólt a RuneScape reddit ( https://www.reddit.com/r/runescape/ ), hogy az MTX milyen rossz, és vagy az a gond, hogy ez így most random és nem garantált, vagy hogy túl sok xp-t adnak, vagy egyszerűen csak annyi, hogy minden napra jut valamilyen Treasure hunter-es valami, és ebből vissza kellene venni egy picit. Jagex-ék itt eltűntek 2-3 hétre, és a mai napon adták ki a hivatalos közleményüket az üggyel kapcsolatban. Na most ez nagyon hosszú. Kiragadni meg nem akarok dolgokat, mert akkor úgy tűnhet, hogy a szövegkörnyezet hiányában félreértelmezhető. De mégis megteszem. :(


Jagex tisztában van azzal, hogy nem igazán úgy jöttek ki a frissítések (mind minőségileg és mennyiségileg), mint ahogy azt régen megszokhattuk. Túl sok hosszú távú célt tűztek ki maguknak, amit aztán váltogatni kellett, hogy egyáltalán haladhassanak, valamit aztán félbe is kellett hagyni, így rendkívül sok minden tönkre ment (vagyis az erőforrásokat pocsékoltak. Tehát céltalan volt az úgy egészben. Mármint sziasztok.).
Így hamarosan bekerül egy új "Content rating" rendszer, amivel valószínűleg a már bent lévő tevékenységeket lehet értékelni, hogy kinek mennyire tetszik.
Továbbá felvesznek néhány új fejlesztőt is, hogy egy kicsit simábban menjenek a frissítések.

MTX - Szükséges a játék fenntartásához, így marad. De visszavesznek belőle, pl.: az év végéig kiszedik a "second chance Tuesday" dolgot (keddi napokon egy utolsó esély valamire), Prize pool promóció nem fog többé visszatérni, átalakítják Treasure hunter-t, hogy csak apróságokat, illetve cosmetic cuccokat adjon XP helyett (ez persze nem azt jelenti, hogy azt nem fog adni). Aztán hogy ebből mi lesz, mennyire változtatják meg az arányt, nem írták. Szóval itt még nincs semmi kőbe vésve. Főleg hogy azt is írták, a kövektező hónapokban noha ezek így meg lesznek változtatva, ők kísérletezni fognak ezzel-azzal, úgyhogy lehet 1 dolgot kiszednek, de 2 apróságot betesznek. Majd kiderül.

Zárásképpen elmondják, hogy szeretnének beavatni minket abba, hogy min is dolgoznak, Twitch-en meg lehet tekinteni délután/este 5:30-kor. Ez persze angol nyelvű lesz.
www.twitch.tv/runescape

Link a hivatalos fórumon található közleményhez:
http://services.runescape.com/m=forum/f ... 7,65960268
Quick find code: 366-367-817-65960268

További jó játékot! o/

Hivatalos Facebook közösségi oldal
https://www.facebook.com/HungarianRuneScapeCommunity/

Magyarország a nem hivatalos nyertese a 2014.12.21.-én megtartott V4-ek harcának. Köszönet mindenkinek, aki ott volt. o7


Post Reply