Page 1 of 1

07.30 - Klán változtatások

Posted: 2018.07.30. 19:20
by Kisszuperman

07.30 - Klán változtatások


Először is a klán változtatásokról bővebben.

Clan Broadcasts - Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint amit a chat-ben látsz amikor valaki Max cape-t szerzett vagy valami hasonló eredményt ért el, és azt kiírja. Mostantól a klán chat-en belül lehet látni a klántagok eredményeit.

Clan Avatar átdolgozás - Mostantól mindenkinek lehet egy kis Avatar-ja, nincsen már 3 fős limit. A heti buffokat aktiválni lehet az Avatar Control Stone-nál (ugyanott van, ahol eddig is ki lehetett venni az Avatar-t a Citadel-ben). Amennyiben aktiváltad, kaphatsz egy 3% Xp növelőt is, amit tovább lehet növelni 1-1-1%-kal amennyiben megnöveled a fealty-t (más szóval minden egyes Fealty szint, amit cappeléssel növelhetsz, megnöveli a kapott Xp bónuszt 1%-kal, maximum 3+3%), vagy választhatod még a Skill plot bónuszt us, ami 50%-kal megnöveli a kapott nyersanyagokat Citadel-en belül. Ezt ki/be lehet kapcsolni, meg lehet újítani tetszés szerint. Tehát mostantól nem kell az avatar-ral bajlódni, mindenki részese lehet a bónuszoknak. Akiknek kell az Avatar, az megidézheti a Pet interface-ből.
Az avatar-okhoz mostantól anagogic ort sem kell. Viszont ettől függetlenül ugyanúgy fel kell építeni és fent kell tartani az épületet ahhoz, hogy a bónuszokat aktiválhasd.
Az avatar-ok csak akkor szedik a nyersanyagot a Citadel-en belül, amennyiben meg vannak idézve. Több ember megidézi a kis avatar-ját, annál gyorsabban cappel.

Clan Chat némítás - Amennyiben nincs kedved valami irritáló embert eltüntetni a klánból mert nagy a szája, de mégsem tesz jó a klánnak ha csak úgy ott marad, mostantól lehet némítani is. A Clan settings részben ezt a némítást bárkihez hozzá lehet rendelni, és akkor természetesen nem tud többet a chat-re írni.

Belépő üzenet - Minden játékos, akik legalább már 6 órája nem léptek be a játékba, láthatják a klánra szabott bejelentkező üzenetét, ahová a klán vezetői írhatnak információkat. Akik teljesen ki szeretnék ezt kapcsolni, a Chat beállításokban ezt megtehetik.

A következő Skill plot-okból több xp-t szerzel (20%-kal) 80-99 szint között:
 • Crafting
 • Mining
 • Smithing
 • Firemaking
 • Woodcutting
A Woodcutting, Mining, Firemaking Skill Plot-ból több nyersanyagot szerzel (tehát hamarabb megvan a cappelés ha itt skillezel).
Ezen felül minél több ember skillezik egyszerre a Citadel-en belül, annál több nyersanyagot kap mindenki, és annál hamarabb megvan a cappelés is.

Akik szorgosan gyűjtötték az Anagogic ort-ot patch előtt, azoknak adtunk néhány Booster-t is (eléggé nagyon durván megnöveli a kapott nyersanyagokat a Citadel-en belül). Hogy mennyi booster-t kaptál, az attól függ mennyi ort-ot szedtél össze.

A Citadel fejlesztéséhez szükséges játékos mennyiséget lecsökkentettük, így könnyebben lehet haladni a klánoknak. A régi érték zárójelben van.
Tier 1 > 2 : 5 (7)
Tier 2 > 3 : 7 (10)
Tier 3 > 4 : 12 (15)
Tier 4 > 5 : 15 (20)
Tier 5 > 6 : 20 (25)
Tier 6 > 7 : 25 (30)

Klán napló
Admin-ok és magasabb rangú játékosok az I betűre kattintva megtekinthetik a klánnak a naplóját, amiben meg lehet tekinteni, hogy hány ember van a klánban, hányan látogatták meg a Citadel-t, hány ember cappelt, illetve hány ember érte el a Fealty szint növekedéshez szükséges mennyiséget (ez általában a fele a heti limitnek, vagy egy picit több).

Egyéb klán változtatások:
 • Ha valakinek használsz egy Clan Vexillumot vagy egy klán köpenyt, akkor ők is kapnak egyet.
 • Kilépés során lehetőséged van üzenetet hagyni a klán vezetőinek, elmondva miért is léptél ki (vagy csak valami nagyon barátságos üzenetet is írhatsz xD).
 • A tagok neve mellett fel lesz tüntetve az is, hogy ki vette fel azt az adott személyt.
Solak változtatások:
 • Csoportos módban mostantól csak 2 gyökér fog megjelenni az első fázison.
 • A Blightbound crossbow-ok mostantól 25% eséllyel mentik meg a bakriminel bolts-ot, amennyiben aktiválódik a hatásuk.
 • Phase 2-n a Blight százaléka mostantól gyorsabban csökken. Amennyiben eléritek a HP limitet, akkor meg még annál is gyorsabb lesz.
 • A Blightbound crossbow mostantól egy picit gyakoribb drop lesz ha csoportosan mentek.
 • Erethdor's Grimoire mostantól a pocket slot-ba kerül. 12%-kal megnöveli a kritikus találat esélyét, és a maximum sebzés megnövekedett 15.000-re./list]