RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173

Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
 • Swagolas
 • Pa p a
 • KikkaPowa
 • Rotary Dave
 • Hun Warrior
 • KIKKAA
 • Reweakur
 • Rewaekur
 • W00X17
 • Dormantium
 • Csicsi1isftw
Amennyiben pénzt vagy bármi tárgyat kérnek tőletek kölcsönbe, lehetőleg ne adjatok nekik semmit!
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.

Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70

Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.

RuneScape szabályzat

RuneScape aktuális hírei, változtatások, egyebek.
Locked
RsHun Bot
Posts: 5
Joined: 2012.09.10. 20:58

RuneScape szabályzat

Post by RsHun Bot » 2012.09.09. 13:53

'RuneScape szabályzata' azért lett létrehozva, hogy a játékosok mindenféle negatív élmény és hatás nélkül élvezhessék a játékot.
Elláttuk a játékot -és ezáltal a játékosokat is - azokkal az eszközökkel, amelyek ebben segíthetnek. Példának okáért ott van a Friends chat és a Clan chat, amik segítenek azokkal a játékosokkal kapcsolatot fenntartani, akivel szívesen beszélget. Ennek megvan az ellentéte is, az Ignore list-re fel lehet írni olyan játékosokat, akikkel nem szívesen tartanák a kapcsolatot.
Ha viszont egy másik játékost látsz aki komoly fenyegetés lehet a közösségnek, akkor a Report Abuse gomb megnyomásával tájékoztathatnak minket a játékban tapasztalt problémás személyekről.
Aki azt gondolja hogy hamisan vádolták meg azzal, amivel, az fellebbezhet az Account Management oldalon.
RuneScape szabályzatát 3 fő csoportra lehet osztani: Becsület, Tisztelet és Biztonság. Ezeket érdemes átolvasni, mielőtt komolyabban belemerülnétek a játékba.

Becsület


Macroing - Programok, amelyek előnyhöz juttatnak a játékban a többiekkel szemben, nem használhatóak. Olyan programokra lehet itt gondolni, mint: automatizált eszközök, botok, auto-typer vagy bármi olyan program ami megakadályozza a karakterek kiléptetését.Software that can be used to gain an unfair advantage in our games may not be used. This includes automation tools, macros, bots, auto-typers and any other tools that circumvent any of our mechanisms designed to automatically log out inactive users.
Bármi játékkal kapcsolatos, harmadik fél által készített program ami megkerüli a normális kommunikációt a szerver és a játékos között, vagy automatikusan kapcsolatba lép a játék egyik oldalával szintén nem használható.

Real-world trading - A való világban történő kereskedelem az nem a játékban történik, de a játékbeli javakkal. Ez annyit tesz, hogy különböző oldalakon hirdetnek játékbeli tárgyakat eladásra, amiket valós pénzért meg lehet vásárolni. Ez a következőket tartalmazza:
 • Arany vásárlása oldalakon
 • Karakterek eladása vásárlása oldalakon
 • Fizetni valakinek hogy növelje a tapasztalati pontjaidat (Xp)
 • Vagy azért fizetni, hogy különböző játékokkal játszon, és küldetéseket csináljon meg helyetted.
Buying, selling or sharing an account - Minden egyes karaktert csak egy ember használhat. A játékos nem adhatja el, adhatja kölcsön senki másnak. Más játékos továbbá ne fogadjon el más játékostól sem karaktereket, hiszen az valószínűleg lopott.

Multiple logging-in - A játékosok több karaktert is csinálhatnak, de amennyiben megteszik, csak egy karakterrel léphetnek be, és a karakterek sem érintkezhetnek semmilyen formában!

Knowingly exploiting a bug - Egy játékos sem használhatja ki a program hibáit. Ha valaki tud egy hibáról, jeleznie kell a játék készítőinek, továbbá híresztelni se híresztelje más játékosoknak.

Jagex staff impersonation - A játékosoknak tilos bárminemű módon Jagex moderátornak kiadniuk magukat.
A Jagex moderátorokat úgy lehet megismerni, hogy amikor írnak, a Chat ablakban a nevük mellett egy kis arany korona van, ami senki másnak sincs. Amennyiben nincs ilyen arany korona, akkor az a játékos NEM Jagex moderátor, még hogy ha azt is állítja.

Scamming - Más játékosok karaktereinek jelszavát elkérni, vagy egyéb módon megszerezni a szabályzatunk ellen van, és nem toleráljuk. A játékosok nem verhetik át egymást. A saját jóléted miatt félrevezetni valakit nem tartozik a Fair play szellemébe.

Advert blocking - A játékosok nem hátráltathatják vagy tilthatják le a hirdetéseket a játék tetején. Amennyiben egy program blokkolja, kapcsold ki, ugyanis ezek a hirdetések miatt ingyenes a játék.

Encouraging others to break the rules - A játékosok ne bíztassák a többi játékost arra, hogy ők is igazságtalan előnyhöz jussanak.
Például:
 • Meggyőzni másokat, hogy egy szabály nem is létezik, vagy nem olyan formában, ahogy le van írva.
 • Programok készítése és / vagy hirdetése, ami nem felel meg az elfogadható "Harmadik féltől" származó programok feltételeinek.
 • Oldalak reklámozása a játékon belül.
 • Más játékosok meggyőzése arról, hogy használják ki a játék hibáit.

Tisztelet


Inappropriate language or behaviour - RuneScape játékosai a világ minden tájáról játszanak, ezért kultúrájuk és / vagy hitük eltérhet a Tiedétől. Ezt tartsd tiszteletben! Akik ezt nem teszik, sértően szólnak egy másik játékoshoz, vagy rasszista kifejezéseket mond, azt nem használhatják sem Chat-ben, sem névben.


Biztonság


Asking or providing personal information Személyes adatok kérése vagy megadása, mint pl.: név, kor, email cím, telefonszám, stb.

Advertising other websites - Más oldalak reklámozása tiltott.

Locked