RsHun közösségi Discord elérhető! Infó és meghívó a következő témában
viewtopic.php?f=8&t=1173
Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.
Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70
Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.
viewtopic.php?f=8&t=1173
Csak hogy használjuk valamire ezt a sávot, közérdekűvé teszünk néhány scammert, akik pénzt tulajdonítottak el másoktól:
- Swagolas
- Pa p a
- KikkaPowa
- Rotary Dave
- Hun Warrior
- KIKKAA
- Reweakur
- Rewaekur
- W00X17
- Dormantium
- Csicsi1isftw
A félkövérrel szedett nevek újak, vagy nemrég nevet változtattak.
Twitch.tv-n illetve Youtube-n is elég gyakoriak lettek a megtévesztő oldalak hirdetése, amik szintén az adataidat lopják el.
Részletekért olvasd el ezt a témát: viewtopic.php?f=8&t=70
Továbbá ha zavar ez a sáv, vidd rá az egeret erre a piros területre, és a jobb felső sarokban X-el zárd be. A következő frissítésig eltűnik.
Dave's loot
Re: Dave's loot
Hali!
Ma reggel jött hard cluebol egy ilyen:

Sajna 10m-t se adnak érte, illetve jött pár combat pet is:

Ma reggel jött hard cluebol egy ilyen:

Sajna 10m-t se adnak érte, illetve jött pár combat pet is:

Ha jól számolom 3. barows dyeom hard cluebol (összesítve 4ik):

1051 hard clue alatt 3 dye + 1 3rd age melee body + 1 effigy cape szerintem nem rossz, kár hogy elite ennyire nem adja

1051 hard clue alatt 3 dye + 1 3rd age melee body + 1 effigy cape szerintem nem rossz, kár hogy elite ennyire nem adja

4ik backstab cape, és ez is hard cluebol jött:

1,9m

1,9m
1934 elite clue után:

atm 240mért nem veszi ge
edit:141mért vette meg ge...

atm 240mért nem veszi ge
edit:141mért vette meg ge...
Úgy néz ki kezd beindulni az elite clue loot is, kár hogy nem másik dye jött:

172m volt

172m volt
Hali!
Nyaralás utáni első reaper task első killjére kiesett ez:

Ma pedig masterből jött egy ilyen :

Elvileg 180-200m-t ér.
Nyaralás utáni első reaper task első killjére kiesett ez:

Ma pedig masterből jött egy ilyen :

Elvileg 180-200m-t ér.
- kalozhun100
Mivel behalt a forum,és törlődtek a januári képek, itt van újra az év eleji shadow dye:

Ez pedig tegnap jött,szintén hard cluebol, azután hogy sikerült recompolni (btw köszi Arya és Póki a helpet!):

Utolsó 2 gwd2 pet:

Ez pedig dupla xp-n jött miközben comp reqet toltam:

Hard cluekra nem panaszkodhatok, jött 3 barows 2 shadow 1 3rd age melee body 1500 alatt,eliteböl 2500 alatt 1 bloody 2 barows dye + 1 3rd age druidic robe, 279 master cluebol pedig csak az a 2nd age helm jött. Egy ice/3rd age dyre nagyon fáj a fogam.

Ez pedig tegnap jött,szintén hard cluebol, azután hogy sikerült recompolni (btw köszi Arya és Póki a helpet!):

Utolsó 2 gwd2 pet:

Ez pedig dupla xp-n jött miközben comp reqet toltam:

Hard cluekra nem panaszkodhatok, jött 3 barows 2 shadow 1 3rd age melee body 1500 alatt,eliteböl 2500 alatt 1 bloody 2 barows dye + 1 3rd age druidic robe, 279 master cluebol pedig csak az a 2nd age helm jött. Egy ice/3rd age dyre nagyon fáj a fogam.
Egy újabb ritka pixel (2ik 3rd age item hard cluebol)

Gratula, esetleg egy clue-s presetet kiposztolnál 

Warshieldek száma: 15

Köszi,a preset annyira nem nagy szám: full globetrotter set,slayer mask,nox bow, inventory meg tele van mindenféle teleport cuccal.
Viszont ma 10167. killre kijött a 3ik dupla chestem Araxxornál, így elmondhatom hogy minden pathon volt dupla lootom (mid+eye,top+fang):

Grat, igen azok a teleportok érdekelnekdaveeed0 wrote: ↑2019.05.07. 19:56Köszi,a preset annyira nem nagy szám: full globetrotter set,slayer mask,nox bow, inventory meg tele van mindenféle teleport cuccal.
Viszont ma 10167. killre kijött a 3ik dupla chestem Araxxornál, így elmondhatom hogy minden pathon volt dupla lootom (mid+eye,top+fang):
![]()

Warshieldek száma: 15

Fel Peti wrote: ↑2019.05.09. 13:55Grat, igen azok a teleportok érdekelnekdaveeed0 wrote: ↑2019.05.07. 19:56Köszi,a preset annyira nem nagy szám: full globetrotter set,slayer mask,nox bow, inventory meg tele van mindenféle teleport cuccal.
![]()
![]()

Explorers ringet cabbage teleport miatt raktam be, de helyette lehet jobb egy portable fairy ring,illetve néha jó ha van dragonkin lab teleport scanhez.